Известие

Collapse
No announcement yet.

ТЕМА - Търся...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ТЕМА - Търся...

Нека да има тема търся или дори - продавам зашото ако и аз и всеки открие ще станат много.. Например аз търся десен халоген , и дори железни джанти- 16ки за зимни гуми. Ако модер. желае няма да се сърдя ако изтрие темата...
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Това какво е?

http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=7
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

ясно. видях че има такъв раздел-виновен. по принцип съм фен само на 166 и другаде не ровя тъи че- сори..
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Аз съм съгласен с колегата qpwo.Добре е да има такава тема в 166-раздела.Ако обявите са само за 166,не виждам смисъл да бъдат вкарвани в общата тема.Предполагам,че много от нас не напускат границите на раздела.Но нека колегите да пеценят.
        166 2.4 JTD Ibiza 1.9 GTTDI

Comment

Първоначално публикувано от zhivko 166 Покажи съобщение
          Аз съм съгласен с колегата qpwo.Добре е да има такава тема в 166-раздела.Ако обявите са само за 166,не виждам смисъл да бъдат вкарвани в общата тема.Предполагам,че много от нас не напускат границите на раздела.Но нека колегите да пеценят.
          И аз съм съгласен ! 95% от времето прекарано тук е в раздела 166 , другите 5% са в раздела за срещи Ще е много по-лесно да има тема за 166 само в нашия раздел
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Да подкрепя и аз колегите
            Нека има "търся" само за 166
            Alfa 166 2,4 jtd
            Alfa 33 1,7-беше на жената
            Toyota Passeo-новата на жената
            Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Аз също съм ЗА такъв раздел.
              Макар че няма гаранции, че някой няма да я спами и с други обяви.
              Освен ако модератирите не контролират (трият) ненужното.
              164 2.0 TS / 166 2.4 JTD

Comment

Е то по тая логика да се направят отделни раздели за обяви и за 33, за 145/146, за 155... Айде няма нужда.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Не бе Коле.. верно ако се замислиш е така... за да намериш нещо за твоята кола търсиш сред всичко друго... и става една...
                  безплатни обяви
                  Моята 166

Comment

Ами ето как може да стане - за всеки модел по един раздел купува/продава, като и да има един общ за всички. Ако някой продава части за 155, пуска тема в раздела за 155 и общия. Другия вариант е да се отделят: за специфична обява - в точния форум, ако продава козунак в общото "купува/продава"
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                      Ами ето как може да стане - за всеки модел по един раздел купува/продава, като и да има един общ за всички. Ако някой продава части за 155, пуска тема в раздела за 155 и общия. Другия вариант е да се отделят: за специфична обява - в точния форум, ако продава козунак в общото "купува/продава"
                      Колега,идеята не е да вкараш обявата и на двете места.В общия раздел е редно да се пускат обяви за автоаксесуари и взаимозаменяеми консумативи/ако има такива/.Това за козунака ми хареса.
                      Last edited by zhivko 166; d.m.y г., 22:14.
                      166 2.4 JTD Ibiza 1.9 GTTDI

Comment

Първоначално публикувано от zhivko 166 Покажи съобщение
                        Колега,идеята не е да вкараш обявата и на двете места.В общия раздел е редно да се пускат обяви за автоаксесуари и взаимозаменяеми консумативи/ако има такива/.Това за козунака ми хареса.
                        Затова съм отбелязал два варианта. Ти подкрепяш втория.
                        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Тази тема може да бъде от полза на хората който не могат да боравят с търсачката. Тя не върши ли същата работа?
                          Alfa Romeo 166 2.0T.Spark 99'
                          Peugeot 308 1.6HDI 07'
                          Ford Transit 2.5D 99'

Comment

и аз съм за с двете ръце
                            ALFA 166 2.0TS-хубавицата
                            Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
                            PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
                            Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС

Comment

А това не зависи ли от нас? Тази тема .. ние можем и сами да си я пуснем Пък ако шефовете решат ще я махнат , досега никой не се е изказал против
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Working...
                              X